Advies en Verkoop

Advies, daar begint het natuurlijk mee. Ik kom bij u ter plekke, en we meten samen de hardheid van het water bij u. Daarna kan ik u precies vertellen welk type waterontharder u nodig heeft.

Installatie

Uw waterontharder moet natuurlijk ook nog geïnstalleerd worden. Dat kom ik persoonlijk doen. Daarbij gebruik ik alleen de allerhoogwaardigste materi-alen. Uw garantie voor zacht water.

Onderhoud

Om langdurig perfect te werken, moet een waterontharder natuurlijk af en toe onderhouden worden. Een jaarlijks onderhoud garandeert u een perfecte werking en lange levensduur.

Herstelling

Mocht er, tegen alle verwachtingen in, toch ooit een defect komen aan uw waterontharder, dan kom ik die persoonlijk herstellen, zodat u heel snel weer zacht water hebt.

afspraak offerte ontharder

Dit is een reactie op de opmerking van Rud Olbrechts op google review. Deze persoon vraagt een offerte aan voor het plaatsen van een waterontharder te Hulshout. Het betreft hier een aansluiting voor  leiding-en putwater. Een bezoek ter plaatse is dan nodig vermits het om een complexe plaatsing gaat. We spreken af op zaterdag 1/6 om 10u. Bij aankomst op het afgesproken uur stel ik vast dat de personen in kwestie niet thuis zijn. Enkel de zoon is thuis en weet van niets. Hij zegt zelf dat hij beschaamd is in hun plaats.Zonder goed te weten hoe de plaatsing nu moet gebeuren vertrek ik terug naar huis (38km). Thuis stuur ik een voorlopige offerte door voor het leidingwater. De personen in kwestie laten niets meer weten en zijn dus totaal niet geïnteresseerd. Ik wacht een week op een reactie, een excuus, doch er gebeurd niets. Na deze week heb ik een aangetekend factuur verstuurd met de kosten van mijn tijd en verplaatsing . (2x 38km) + 35min ter plaatse. Dit is de eerste maal dat ik dit toepas vermits deze situatie er volledig over was. Voor alle duidelijkheid ,alle offertes worden gratis en vrijblijvend gemaakt, maar er zijn grenzen.Indien je de afspraak niet kan nakomen laat dan op voorhand iets weten. Beleefheid en respect kost geen geld.