Advies en Verkoop

Advies, daar begint het natuurlijk mee. Ik kom bij u ter plekke, en we meten samen de hardheid van het water bij u. Daarna kan ik u precies vertellen welk type waterontharder u nodig heeft.

Installatie

Uw waterontharder moet natuurlijk ook nog geïnstalleerd worden. Dat kom ik persoonlijk doen. Daarbij gebruik ik alleen de allerhoogwaardigste materi-alen. Uw garantie voor zacht water.

Onderhoud

Om langdurig perfect te werken, moet een waterontharder natuurlijk af en toe onderhouden worden. Een jaarlijks onderhoud garandeert u een perfecte werking en lange levensduur.

Herstelling

Mocht er, tegen alle verwachtingen in, toch ooit een defect komen aan uw waterontharder, dan kom ik die persoonlijk herstellen, zodat u heel snel weer zacht water hebt.

Elektro-magnetische ontharders

Aqua Europa heeft onlangs een studie laten uitvoeren om alle wetenschappelijke gegevens over dit soort toestellen te verzamelen. Uit tests van verschillende elektro-magnetische toestellen blijkt dat we kritisch moeten staan tegenover de goede werking hiervan.Hoewel ze in laboratoria en in quasi perfecte omstandigheden tot behoorlijke resultaten leiden,moeten we toch vaststellen dat de werking in een huishoudelijke omgeving eerder onvoorspelbaar en beperkt is. ze werken slechts bij relatief lage temperaturen,en bij een warmteafgifte, die lager is dan die van een centrale verwarming.Bovendien werken ze slechts bij een zeer beperkt debiet en tenslotte speelt ook een constante kwaliteit van het water een belangrijke rol.De minste wijziging kan de werking van het toestel danig verstoren.Aqua Europa raadt het gebruik van zulke toestellen zeker niet aan. Enkel de ontharders met ionenuitwissseling( met harstank en regeneratiezout) werken in alle omstandigheden optimaal.