Advies en Verkoop

Advies, daar begint het natuurlijk mee. Ik kom bij u ter plekke, en we meten samen de hardheid van het water bij u. Daarna kan ik u precies vertellen welk type waterontharder u nodig heeft.

Installatie

Uw waterontharder moet natuurlijk ook nog geïnstalleerd worden. Dat kom ik persoonlijk doen. Daarbij gebruik ik alleen de allerhoogwaardigste materi-alen. Uw garantie voor zacht water.

Onderhoud

Om langdurig perfect te werken, moet een waterontharder natuurlijk af en toe onderhouden worden. Een jaarlijks onderhoud garandeert u een perfecte werking en lange levensduur.

Herstelling

Mocht er, tegen alle verwachtingen in, toch ooit een defect komen aan uw waterontharder, dan kom ik die persoonlijk herstellen, zodat u heel snel weer zacht water hebt.

Kaltecsoft PW50BS waterontharder onderhoud

Het onderhoud en herstel van de Honeywell waterontharder Kaltecsoft PW50BS hoord gedurende enige jaren ook bij mijn opdrachten. Dit onderhoud is aan te raden om de  2 jaar. Alle vervang onderdelen van de Honewell waterontharders heb ik in stock .  De verschillende bewegende onderdelen van de Honeywell waterontharder worden gedemonteerd ,gereinigd en gesmeerd. De waterteller wordt gereinigd en de harstank wordt ontsmet. De afregeling wordt gecontroleerd en indien nodig verbeterd. Dit alles duurt een klein uur.