Advies en Verkoop

Advies, daar begint het natuurlijk mee. Ik kom bij u ter plekke, en we meten samen de hardheid van het water bij u. Daarna kan ik u precies vertellen welk type waterontharder u nodig heeft.

Installatie

Uw waterontharder moet natuurlijk ook nog geïnstalleerd worden. Dat kom ik persoonlijk doen. Daarbij gebruik ik alleen de allerhoogwaardigste materi-alen. Uw garantie voor zacht water.

Onderhoud

Om langdurig perfect te werken, moet een waterontharder natuurlijk af en toe onderhouden worden. Een jaarlijks onderhoud garandeert u een perfecte werking en lange levensduur.

Herstelling

Mocht er, tegen alle verwachtingen in, toch ooit een defect komen aan uw waterontharder, dan kom ik die persoonlijk herstellen, zodat u heel snel weer zacht water hebt.

Kapelle od Bos en waterhardheid

Noodbericht uit 1880 Kapelle od Bos omtrent waterhardheid.

kapelle od bos waterhardheidVerleden week vertelde ik het verhaal van Eric V. uit Londerzeel en het waterhardheid probleem. Wel, deze week belde iemand me uit Kapelle od Bos, en daar is het nog erger! Maar liefst 37 Franse graden heeft het water daar. Dat is toch wel super veel. Die lieve mevrouw was er helemaal van ondersteboven.

Ook in Kapelle od Bos kennen ze alle symptomen van waterhardheid: Slechte koffie of thee, kapotte wasmachines, boilers, vaatwassers en zo meer, hard linnen, droog vel, de lijst is lang. En het is zo gemakkelijk (en goedkoop) om daar in één klap vanaf te zijn.

Een waterontharder zorgt er onmiddellijk voor dat het leidingwater dat bij u thuis binnenkomt, verlost wordt van alle overtollige kalk. Alle pannes en onaangenaamheden horen meteen tot het verleden. Uiteraard hebben we ook modellen die zelfs de extreme waterhardheid in Kapelle od Bos aankunnen.

Niet alleen in Kapelle od Bos

Maar het gaat uiteraard niet alleen om Kapelle od Bos. Misschien is het water in uw gemeente ook wel veel te hard. U kunt dat eenvoudig nagaan door in het vakje hier links 'Waterhardheid per gemeente' uw eigen postcode of gemeentenaam in te tikken. Dan krijgt u meteen het juiste aantal franse graden van het water in uw gemeente op deze site te zien, met een uitgebreid advies.

Is de waterhardheid in uw gemeente meer dan 20 Franse graden is, dan is dat eigenlijk al te veel, en zult u veel voordeel hebben van een fatsoenlijke waterontharder. En dat kan heel eenvoudig: Contacteer me, en dan kom ik vrijblijvend bij u langs om samen te kijken hoe we dat kunnen oplossen.

U zult meteen zien dat die waterhardheid in Kapelle od Bos oplossen veel goedkoper is dan om de zoveel jaar uw toestellen te vervangen. Los van de wrevel die de andere symptomen voor u en uw gezin veroorzaken.