Advies en Verkoop

Advies, daar begint het natuurlijk mee. Ik kom bij u ter plekke, en we meten samen de hardheid van het water bij u. Daarna kan ik u precies vertellen welk type waterontharder u nodig heeft.

Installatie

Uw waterontharder moet natuurlijk ook nog geïnstalleerd worden. Dat kom ik persoonlijk doen. Daarbij gebruik ik alleen de allerhoogwaardigste materi-alen. Uw garantie voor zacht water.

Onderhoud

Om langdurig perfect te werken, moet een waterontharder natuurlijk af en toe onderhouden worden. Een jaarlijks onderhoud garandeert u een perfecte werking en lange levensduur.

Herstelling

Mocht er, tegen alle verwachtingen in, toch ooit een defect komen aan uw waterontharder, dan kom ik die persoonlijk herstellen, zodat u heel snel weer zacht water hebt.

In Londerzeel heb je een waterontharder nodig!

In Londerzeel is een waterontharder broodnodig

Inwoners van Londerzeel zouden veel nut hebben van een goede waterontharder. De waterhardheid in Londerzeel is 33 Franse graden, wat toch wel heel erg hoog is.

In Londerzeel is een waterontharder broodnodigVerleden week raakte ik aan de praat met Eric V. uit Londerzeel. Toen hij hoorde dat ik waterontharders verkoop en installeer, had hij het erover dat zijn wasmachine het om de 4 jaar begaf, dat de was altijd hard aanvoelde, en zo meer. Telkens ik een nieuw kenmerk van hard water vernoemde, beaamde hij meteen dat het ook bij hen zo was. Enorm veel zeepresten 's morgens in de badkamer, kinderen die klagen over droge huid. Hijzelf die zijn koffie niet echt lekker vond... Noem maar op.

Erik wou weten wat een waterontharder zou kosten, en of dat echt de goede oplossing was. Dat het werkt, dat kon ik hem garanderen. Daar heb ik genoeg ervaring mee. En dat het goedkoper is dan om de zoveel jaar een nieuwe wasmachine, vaatwasser, boiler en noem maar op te moeten kopen had hij ook snel door.

Ik heb meteen een afspraak gemaakt om ter plaatse gaan kijken. Want elke situatie is natuurlijk anders. Aantal gezinsleden, aanwezige huishoudmachines, en zo meer. Er zijn verschillende types waterontharders, met telkens een andere capaciteit. En natuurlijk is het niet de bedoeling om hem een veel te dure oplossing aan te smeren.

Bij thuiskomst ben ik meteen eens nagegaan wat de waterhardheid is in Londerzeel. 33 Franse graden! Dat is wel heel erg hoog! Daar moest dus dringend iets gebeuren. En niet alleen Erik zal baat hebben bij een waterontharder. Eigenlijk zou iedereen in Londerzeel er baat bij hebben. Behalve de verkopers van wasmachines natuurlijk.

Dus ben ik verleden vrijdag een bezoekje gaan brengen bij Erik (de Rode Duivels speelden toch niet), heb ik het juiste type voor hem bepaald, en de nodige nota's genomen over de uit te voeren installatie.

Vanaf volgende week is Londerzeel alvast één waterontharder rijker. Daar drinken we een lekkere koffie op!