Advies en Verkoop

Advies, daar begint het natuurlijk mee. Ik kom bij u ter plekke, en we meten samen de hardheid van het water bij u. Daarna kan ik u precies vertellen welk type waterontharder u nodig heeft.

Installatie

Uw waterontharder moet natuurlijk ook nog geïnstalleerd worden. Dat kom ik persoonlijk doen. Daarbij gebruik ik alleen de allerhoogwaardigste materi-alen. Uw garantie voor zacht water.

Onderhoud

Om langdurig perfect te werken, moet een waterontharder natuurlijk af en toe onderhouden worden. Een jaarlijks onderhoud garandeert u een perfecte werking en lange levensduur.

Herstelling

Mocht er, tegen alle verwachtingen in, toch ooit een defect komen aan uw waterontharder, dan kom ik die persoonlijk herstellen, zodat u heel snel weer zacht water hebt.

North Star waterontharders

Reeds 22 jaar onderhoud en herstel ik alle soorten waterontharders. Ook zo lang plaats ik de North Star waterontharders. Ik stel nog steeds vast dat de North Star waterontharders staan voor betrouwbaarheid, zuinigheid en klantvriendelijkheid. Deze vaststelling doe ik als technieker en niet als verkoper. De levensduur van deze ontharder is duidelijk vele langer dan de nieuwe generatie ontharders. Zeker de kwaliteit van de ontharders zonder elektriciteit laten de wensen over. Ik stel regelmatig vast dat dit type toestel vaak blijft doorspoelen,na een herstelling kan dit probleem steeds terug komen. Met als gevolg  een hoog waterfactuur en een voortijdige vervanging van de ontharder. De gemiddelde levensduur van dit type is dan ook slechts 8 jaar. De gemiddelde levensduur van een North Star waterontharder is 17 jaar. Dankzij zijn efficiënte Ecowaterklep die nog steeds niet geëvenaard is door andere technologiën, is dit toestel in mijn ogen nog steeds de nummer 1 van de ontharders. Dankzij zijn klantvriendelijk afleesscherm of display kan de klant op elk moment zijn waterverbruik per dag, of per week aflezen. Zo kan men ook eventuele lekken opsporen zoals bv een lek aan het toilet. De ontharder werkt via een adapter220/24V op het elektriciteitsnet zodat uw jaarlijks energie verbruik zeer beperkt is. Ook op het gebied van het jaarlijks zout-en spoelwaterverbruik is de North Star waterontharder de zuinigste. De  toestellen zonder elektriciteit verbruiken minder zout per spoeling maar verbruiken op jaarbasis meer . Deze toestellen hun onthardingscapaciteit is veel lager dan bij de conventionele ontharders zoals de North Star waterontharders . Deze zullen dan ook elke dag of in bepaalde omstandigheden verschillende keren per dag een spoeling uitvoeren. De klant weet dan niet of het toestel normaal werkt of dat er een defect is en het toestel constant water afgeeft naar de afvoer. En dit met alle gevolgen vandien.