Advies en Verkoop

Advies, daar begint het natuurlijk mee. Ik kom bij u ter plekke, en we meten samen de hardheid van het water bij u. Daarna kan ik u precies vertellen welk type waterontharder u nodig heeft.

Installatie

Uw waterontharder moet natuurlijk ook nog geïnstalleerd worden. Dat kom ik persoonlijk doen. Daarbij gebruik ik alleen de allerhoogwaardigste materi-alen. Uw garantie voor zacht water.

Onderhoud

Om langdurig perfect te werken, moet een waterontharder natuurlijk af en toe onderhouden worden. Een jaarlijks onderhoud garandeert u een perfecte werking en lange levensduur.

Herstelling

Mocht er, tegen alle verwachtingen in, toch ooit een defect komen aan uw waterontharder, dan kom ik die persoonlijk herstellen, zodat u heel snel weer zacht water hebt.

onderhoud en ontsmetting waterontharders

Tijdens het onderhoud van een waterontharder is het ook noodzakelijk dat het toestel wordt ontsmet. Het ontsmettingsmiddel wordt in de pekelbuis gegoten. Dit produkt wordt nadien tijdens een regeneratie tesamen met het pekelwater (NaCl) in de harstank gevoerd. De combinatie van het ontsmettingsmiddel en de pekel zorgt er voor dat de onthardingsharsen grondig worden gereinigd en optimaal kunnen blijven ontharden. Het ontsmettingsmiddel vermijd ook dat bacteriën kunnen ontstaan in de harstank. Gebruik NOOIT bleekwater bij het ontsmetten van een ontharder. De harsen gaan hierdoor kapot. Het produkt dat ik gebruik is een organisch polymeer met een ph 11 . Dit produkt werkt enkel in combinatie met pekelwater(NaCl).