Advies en Verkoop

Advies, daar begint het natuurlijk mee. Ik kom bij u ter plekke, en we meten samen de hardheid van het water bij u. Daarna kan ik u precies vertellen welk type waterontharder u nodig heeft.

Installatie

Uw waterontharder moet natuurlijk ook nog geïnstalleerd worden. Dat kom ik persoonlijk doen. Daarbij gebruik ik alleen de allerhoogwaardigste materi-alen. Uw garantie voor zacht water.

Onderhoud

Om langdurig perfect te werken, moet een waterontharder natuurlijk af en toe onderhouden worden. Een jaarlijks onderhoud garandeert u een perfecte werking en lange levensduur.

Herstelling

Mocht er, tegen alle verwachtingen in, toch ooit een defect komen aan uw waterontharder, dan kom ik die persoonlijk herstellen, zodat u heel snel weer zacht water hebt.

Pepermans waterontharders

Sinds enige tijd is Filip Pepermans gestopt met het plaatsen en onderhouden van waterontharders. Daardoor kunnen alle klanten met een Pepermans waterontharder bij mij terecht. Ik beschik over de nodige kennis en reserveonderdelen om deze toestellen goed te laten functioneren. De laatste jaren nemen Pepermans klanten sporadisch met mij contact op om een afspraak te maken voor een onderhoud herstelling of zoutlevering. Blijkbaar is Filip Pepermans niet meer te bereiken. Ook zijn mijn tarieven hetzelfde als bij Pepermans waterontharders. Mijn werkgebied is de provincies Antwerpen,Vlaams Brabant en Oost-Vlaanderen en delen van West-Vlaanderen ,Henegauwen en Limburg.