Advies en Verkoop

Advies, daar begint het natuurlijk mee. Ik kom bij u ter plekke, en we meten samen de hardheid van het water bij u. Daarna kan ik u precies vertellen welk type waterontharder u nodig heeft.

Installatie

Uw waterontharder moet natuurlijk ook nog geïnstalleerd worden. Dat kom ik persoonlijk doen. Daarbij gebruik ik alleen de allerhoogwaardigste materi-alen. Uw garantie voor zacht water.

Onderhoud

Om langdurig perfect te werken, moet een waterontharder natuurlijk af en toe onderhouden worden. Een jaarlijks onderhoud garandeert u een perfecte werking en lange levensduur.

Herstelling

Mocht er, tegen alle verwachtingen in, toch ooit een defect komen aan uw waterontharder, dan kom ik die persoonlijk herstellen, zodat u heel snel weer zacht water hebt.

Waterontharders offerte, informatie,contact

Mijn contact gegevens vindt u op deze pagina.

Heeft u hard water en zoekt u informatie over waterontharders? Een offerte wordt ter plaatse gemaakt na het uitvoeren van een wateranalyse en het bepalen van uw jaarlijks verbruik.

Bent u op zoek naar een installateur van waterontharders? De waterontharder wordt door mij geplaatst zoals afgesproken met de klant en zoals beschreven in de offerte.

Heeft uw  waterontharder nood aan een onderhoud ? Zie de pagina onderhoud en herstelling. 

Is uw waterontharder stuk en zoekt u een bekwame hersteller ? Na het bepalen van de schade aan de ontharder,zal ik de kostprijs van het herstel aan de klant doorgeven. Bij akkoord zal ik het toestel  herstellen.

Overeenkomstig de nieuwe Algemene Verordening betreffende de Gegevensbescherming (AVG) die ingaat op 25 mei 2018 bevestigen we dat de gegevens die je hieronder invult, enkel door ons gebruikt worden om met elkaar te communiceren in het kader van deopdracht, en om de facturen voor de vermelde opdracht op te maken. Je gegevens worden nooit doorgegeven aan derden zoals marketingbedrijven of dergelijke. Bij het inzenden van dit formulier ga je akkoord met onze verwerking van je gegevens voor bovenstaande omschreven doelen.


Rudi Verelst Waterverzachters

Telefoonnummer: 0475/23.91.41

rudiger.verelst@telenet.be

www.rudiverelst.be

Mail mij , of gebruik ons handig formulier :

Ik ga ermee akkoord dat Rudi Verelst de hierboven vermelde persoonsgegevens gebruikt om met ons te communiceren in het kader van de opdrachten die ik als natuurlijke persoon of in de naam van ons bedrijf of organisatie aan Rudi Verelst toevertrouw.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u al dan niet een menselijke bezoeker bent, in het kader van de spam-bestrijding..