Advies en Verkoop

Advies, daar begint het natuurlijk mee. Ik kom bij u ter plekke, en we meten samen de hardheid van het water bij u. Daarna kan ik u precies vertellen welk type waterontharder u nodig heeft.

Installatie

Uw waterontharder moet natuurlijk ook nog geïnstalleerd worden. Dat kom ik persoonlijk doen. Daarbij gebruik ik alleen de allerhoogwaardigste materi-alen. Uw garantie voor zacht water.

Onderhoud

Om langdurig perfect te werken, moet een waterontharder natuurlijk af en toe onderhouden worden. Een jaarlijks onderhoud garandeert u een perfecte werking en lange levensduur.

Herstelling

Mocht er, tegen alle verwachtingen in, toch ooit een defect komen aan uw waterontharder, dan kom ik die persoonlijk herstellen, zodat u heel snel weer zacht water hebt.

Waterontharders Rudi Verelst

Waterontharders Rudi VerelstWaterontharders

Kringen op het aanrecht ? Zeepaanslag in de lavabo's ? Dit zijn duidelijke tekenen dat het tijd wordt voor en fatsoenlijke waterontharder .

Wat u niet zo snel ziet , maar wat evengoed nefast is , is de kalkaanslag die ontstaat binnenin uw leidingen , de extra sleet die optreedt in uw vaatwas , uw wasmachine , en zo meer . Allemaal tekenen dat u dringend aan een waterontharder toe bent .

Waterontharders , ook wel waterverzachters genoemd , zorgen ervoor dat het teveel aan kalk uit uw leidingwater verwijderd wordt , zodat u overal in huis over heerlijk zacht water kunt beschikken . Vanaf dag één na de installatie .

Rudi Verelst waterontharders specialiseert zich sedert 19 jaar in de verkoop , installatie en onderhoud van waterontharders . We zijn centraal gelegen , zodat we gemakkelijk en snel heel Vlaanderen kunnen bedienen . En we leveren niet alleen waterontharders voor uw leidingwater , maar we kunnen u ook helpen met de juiste waterfilter voor zowel regenwater als putwater .

Twijfelt u nog of u een waterontharder nodig heeft ? Vraag dan gratis en vrijblijvend onze wateranalyse aan . Aan de hand van het resultaat hiervan kunt u dan beslissen of u al dan niet voordeel zou halen uit een waterontharder , en kunnen wij u het meest geschikte type voorstellen .

North Star Waterontharders

Rudi Verelst Waterontharders heeft gekozen voor de waterontharders van North Star . Die worden geconstrueerd in Olen , België, en voldoen aan alle vereisten . Elke waterontharder van North Star wordt geleverd met de nodige certificaten en attesten , zodat u ( en ik ) zeker bent dat u een kwaliteitvolle waterontharder in huis haalt .

Zo'n North Star waterontharder werkt volumetrisch en volautomatisch . Dat betekent dus dat u er zo goed als geen omkijken naar hebt . Bovendien is er een uitgebreid gamma aan types , zodat er steeds de perfecte waterontharder voor u beschikbaar is , afhankelijk van uw plaatselijke waterhardheid en uw persoonlijke waterverbruik . U betaalt niet voor overcapaciteit , maar u komt ook geen capaciteit te kort .

Ook in het verbruik is een North Star Waterontharder erg zuinig . Bovendien is hij , door zijn compactheid , al tevreden met een klein hoekje in de garage of de kelder , van waaruit hij uw hele woning van zacht water voorziet . Dag en nacht, gans het jaar door .

 

.

Rudi Verelst Waterontharders, wie is dat ?

Heel simpel : dat ben ik !

Ik kom zelf het infogesprek met u voeren en de wateranalyse doen , ik stel u zelf het juiste type waterontharder voor , en doe zelf de installatie . Zo zijn er nooit misverstanden .

Ook de naservice doe ik zelf . En dat niet alleen voor North Star Waterontharders , maar ook voor alle ( goede ) merken . Mijn jarenlange ervaring in de wereld van de waterontharders heeft ervoor gezorgd dat ik die allemaal door en door ken , en mijn relaties zorgen ervoor dat ik aan alle onderdelen kan geraken ( als dat al nodig zou zijn ) , aan de allerbeste prijzen .

Hebt u dus een probleempje met uw bestaande waterontharder, of u denkt dat u baat zou hebben bij de installatie van een nieuwe waterontharder, bel mij dan:

0475 23 91 41

Rudi Verelst

Tot binnenkort?