Advies en Verkoop

Advies, daar begint het natuurlijk mee. Ik kom bij u ter plekke, en we meten samen de hardheid van het water bij u. Daarna kan ik u precies vertellen welk type waterontharder u nodig heeft.

Installatie

Uw waterontharder moet natuurlijk ook nog geïnstalleerd worden. Dat kom ik persoonlijk doen. Daarbij gebruik ik alleen de allerhoogwaardigste materi-alen. Uw garantie voor zacht water.

Onderhoud

Om langdurig perfect te werken, moet een waterontharder natuurlijk af en toe onderhouden worden. Een jaarlijks onderhoud garandeert u een perfecte werking en lange levensduur.

Herstelling

Mocht er, tegen alle verwachtingen in, toch ooit een defect komen aan uw waterontharder, dan kom ik die persoonlijk herstellen, zodat u heel snel weer zacht water hebt.

Waterontijzeraar Evolve Crystal Right

Waterontijzeraar Evolve met Crystal Right 100-200

Deze nieuwe waterontijzeraar van de Evolve reeks is een pareltje van techniek, volledig in dienst van uw comfort. Het is een ontijzeraar met aparte zoutbak.  Deze toestellen worden na een grondige analyse van uw grondwater op maat gemaakt.

De Evolve waterontijzeraar heeft, naast alle beveiligingen, ook een intelligente digitale sturing, zodat hij correct  werkt onder alle omstandigheden. Alle kritische parameters worden continu gemonitord. ook is dit toestel voorzien van een ontsmettingssysteem. Na 6 gewone spoelbeurten met zout, zal dit toestel tijdens de zevende spoeling een ontsmetting uitvoeren met chloor.

Afhankelijk van de kwaliteit van het grondwater (ph, hardheid) kan er gekozen worden uit Crystal Right 100 of Crystal Right 200.

Bent u aan een waterontijzeraar toe, of heeft u nog vragen? Contacteer ons dan snel.

Download: