Advies en Verkoop

Advies, daar begint het natuurlijk mee. Ik kom bij u ter plekke, en we meten samen de hardheid van het water bij u. Daarna kan ik u precies vertellen welk type waterontharder u nodig heeft.

Installatie

Uw waterontharder moet natuurlijk ook nog geïnstalleerd worden. Dat kom ik persoonlijk doen. Daarbij gebruik ik alleen de allerhoogwaardigste materi-alen. Uw garantie voor zacht water.

Onderhoud

Om langdurig perfect te werken, moet een waterontharder natuurlijk af en toe onderhouden worden. Een jaarlijks onderhoud garandeert u een perfecte werking en lange levensduur.

Herstelling

Mocht er, tegen alle verwachtingen in, toch ooit een defect komen aan uw waterontharder, dan kom ik die persoonlijk herstellen, zodat u heel snel weer zacht water hebt.

Waterontharders Rudi Verelst

Waterontharders Rudi VerelstWaterontharders

Kringen op het aanrecht ? Zeepaanslag in de lavabo's ? Dit zijn duidelijke tekenen dat het tijd wordt voor en fatsoenlijke waterontharder .

Wat u niet zo snel ziet , maar wat evengoed nefast is , is de kalkaanslag die ontstaat binnenin uw leidingen , de extra sleet die optreedt in uw vaatwas , uw wasmachine , en zo meer . Allemaal tekenen dat u dringend aan een waterontharder toe bent .

Waterontharders , ook wel waterverzachters genoemd , zorgen ervoor dat het teveel aan kalk uit uw leidingwater verwijderd wordt , zodat u overal in huis over heerlijk zacht water kunt beschikken . Vanaf dag één na de installatie .

Rudi Verelst waterontharders specialiseert zich sedert 19 jaar in de verkoop , installatie en onderhoud van waterontharders . We zijn centraal gelegen , zodat we gemakkelijk en snel heel Vlaanderen kunnen bedienen . En we leveren niet alleen waterontharders voor uw leidingwater , maar we kunnen u ook helpen met de juiste waterfilter voor zowel regenwater als putwater .

Twijfelt u nog of u een waterontharder nodig heeft ? Vraag dan gratis en vrijblijvend onze wateranalyse aan . Aan de hand van het resultaat hiervan kunt u dan beslissen of u al dan niet voordeel zou halen uit een waterontharder , en kunnen wij u het meest geschikte type voorstellen .

North Star Waterontharders

Rudi Verelst Waterontharders heeft gekozen voor de waterontharders van North Star . Die worden geconstrueerd in Olen , België, en voldoen aan alle vereisten . Elke waterontharder van North Star wordt geleverd met de nodige certificaten en attesten , zodat u ( en ik ) zeker bent dat u een kwaliteitvolle waterontharder in huis haalt .

Zo'n North Star waterontharder werkt volumetrisch en volautomatisch . Dat betekent dus dat u er zo goed als geen omkijken naar hebt . Bovendien is er een uitgebreid gamma aan types , zodat er steeds de perfecte waterontharder voor u beschikbaar is , afhankelijk van uw plaatselijke waterhardheid en uw persoonlijke waterverbruik . U betaalt niet voor overcapaciteit , maar u komt ook geen capaciteit te kort .

Ook in het verbruik is een North Star Waterontharder erg zuinig . Bovendien is hij , door zijn compactheid , al tevreden met een klein hoekje in de garage of de kelder , van waaruit hij uw hele woning van zacht water voorziet . Dag en nacht, gans het jaar door .

 

.

Rudi Verelst Waterontharders, wie is dat ?

Heel simpel : dat ben ik !

Ik kom zelf het infogesprek met u voeren en de wateranalyse doen , ik stel u zelf het juiste type waterontharder voor , en doe zelf de installatie . Zo zijn er nooit misverstanden .

Ook de naservice doe ik zelf . En dat niet alleen voor North Star Waterontharders , maar ook voor alle ( goede ) merken . Mijn jarenlange ervaring in de wereld van de waterontharders heeft ervoor gezorgd dat ik die allemaal door en door ken , en mijn relaties zorgen ervoor dat ik aan alle onderdelen kan geraken ( als dat al nodig zou zijn ) , aan de allerbeste prijzen .

Hebt u dus een probleempje met uw bestaande waterontharder, of u denkt dat u baat zou hebben bij de installatie van een nieuwe waterontharder, bel mij dan:

0475 23 91 41

Rudi Verelst

Tot binnenkort?

North Star waterontharders

Reeds 22 jaar onderhoud en herstel ik alle soorten waterontharders. Ook zo lang plaats ik de North Star waterontharders. Ik stel nog steeds vast dat de North Star waterontharders staan voor betrouwbaarheid, zuinigheid en klantvriendelijkheid. Deze vaststelling doe ik als technieker en niet als verkoper. De levensduur van deze ontharder is duidelijk vele langer dan de nieuwe generatie ontharders. Zeker de kwaliteit van de ontharders zonder elektriciteit laten de wensen over.

Pepermans waterontharders

Sinds enige tijd is Filip Pepermans gestopt met het plaatsen en onderhouden van waterontharders. Daardoor kunnen alle klanten met een Pepermans waterontharder bij mij terecht. Ik beschik over de nodige kennis en reserveonderdelen om deze toestellen goed te laten functioneren. De laatste jaren nemen Pepermans klanten sporadisch met mij contact op om een afspraak te maken voor een onderhoud herstelling of zoutlevering. Blijkbaar is Filip Pepermans niet meer te bereiken. Ook zijn mijn tarieven hetzelfde als bij Pepermans waterontharders.

onderhoud en ontsmetting waterontharders

Tijdens het onderhoud van een waterontharder is het ook noodzakelijk dat het toestel wordt ontsmet. Het ontsmettingsmiddel wordt in de pekelbuis gegoten. Dit produkt wordt nadien tijdens een regeneratie tesamen met het pekelwater (NaCl) in de harstank gevoerd. De combinatie van het ontsmettingsmiddel en de pekel zorgt er voor dat de onthardingsharsen grondig worden gereinigd en optimaal kunnen blijven ontharden. Het ontsmettingsmiddel vermijd ook dat bacteriën kunnen ontstaan in de harstank. Gebruik NOOIT bleekwater bij het ontsmetten van een ontharder. De harsen gaan hierdoor kapot.

afspraak offerte ontharder

Dit is een reactie op de opmerking van Rud Olbrechts op google review. Deze persoon vraagt een offerte aan voor het plaatsen van een waterontharder te Hulshout. Het betreft hier een aansluiting voor  leiding-en putwater. Een bezoek ter plaatse is dan nodig vermits het om een complexe plaatsing gaat. We spreken af op zaterdag 1/6 om 10u. Bij aankomst op het afgesproken uur stel ik vast dat de personen in kwestie niet thuis zijn. Enkel de zoon is thuis en weet van niets.

Kaltecsoft PW50BS waterontharder onderhoud

Het onderhoud en herstel van de Honeywell waterontharder Kaltecsoft PW50BS hoord gedurende enige jaren ook bij mijn opdrachten. Dit onderhoud is aan te raden om de  2 jaar. Alle vervang onderdelen van de Honewell waterontharders heb ik in stock .  De verschillende bewegende onderdelen van de Honeywell waterontharder worden gedemonteerd ,gereinigd en gesmeerd. De waterteller wordt gereinigd en de harstank wordt ontsmet. De afregeling wordt gecontroleerd en indien nodig verbeterd. Dit alles duurt een klein uur.

Kapelle od Bos en waterhardheid

Noodbericht uit 1880 Kapelle od Bos omtrent waterhardheid.

kapelle od bos waterhardheidVerleden week vertelde ik het verhaal van Eric V. uit Londerzeel en het waterhardheid probleem. Wel, deze week belde iemand me uit Kapelle od Bos, en daar is het nog erger! Maar liefst 37 Franse graden heeft het water daar. Dat is toch wel super veel. Die lieve mevrouw was er helemaal van ondersteboven.

In Londerzeel heb je een waterontharder nodig!

In Londerzeel is een waterontharder broodnodig

Inwoners van Londerzeel zouden veel nut hebben van een goede waterontharder. De waterhardheid in Londerzeel is 33 Franse graden, wat toch wel heel erg hoog is.

In Londerzeel is een waterontharder broodnodigVerleden week raakte ik aan de praat met Eric V. uit Londerzeel. Toen hij hoorde dat ik waterontharders verkoop en installeer, had hij het erover dat zijn wasmachine het om de 4 jaar begaf, dat de was altijd hard aanvoelde, en zo meer. Telkens ik een nieuw kenmerk van hard water vernoemde, beaamde hij meteen dat het ook bij hen zo was. Enorm veel zeepresten 's morgens in de badkamer, kinderen die klagen over droge huid. Hijzelf die zijn koffie niet echt lekker vond... Noem maar op.

Elektro-magnetische ontharders

Aqua Europa heeft onlangs een studie laten uitvoeren om alle wetenschappelijke gegevens over dit soort toestellen te verzamelen. Uit tests van verschillende elektro-magnetische toestellen blijkt dat we kritisch moeten staan tegenover de goede werking hiervan.Hoewel ze in laboratoria en in quasi perfecte omstandigheden tot behoorlijke resultaten leiden,moeten we toch vaststellen dat de werking in een huishoudelijke omgeving eerder onvoorspelbaar en beperkt is.

koud water ontharden

Niets belet de gebruiker om koud water te ontharden. Water dat drinkbaar is wanneer het de waterontharder binnenkomt,blijft het ook  bij het verlaten van de ontharder. Hoewel koud water minder kalkaanslag veroorzaakt dan warm water, is het uiteraard beter het toch te ontharden.In de meeste huishoudtoestellen waarbij water wordt verwarmd,word immers koud water gebruikt.En zelfs voor koudwatertoepassingen is het raadzaam onthard water te gebruiken. Kijkt maar eens in de waterbak van de kat of hond, na een een aantal maanden heeft deze een zware kalkrand.

Pagina's

Abonneren op www.rudiverelst.be RSS